Meny

Redovisning till bokslut.
Vi kan gå med i alla steg

Du vill ha hjälp med några papper eller vill kanske lämna företagets hela administration till oss. Vi ser till att du får hjälp med det du behöver. Allt från bokföring och skattedeklaration till revision och försäkringsärenden.

icon-tjanster

Bolagsbildning

En hel del frågor kan uppstå när du ska starta eget företag. Vilken bolagsform ska du ha? Behöver du revisor? Vi förklarar alternativen för dig så att du ser vad som passar ditt företag bäst.

Redovisning

Löpande bokföring, avstämningar, skatteunderlag och skatteredovisning. När vi sköter det åt dig kan du ägna dig åt det du är bäst på. Din verksamhet.

Faktura- och leverantörshantering

Om du överlämnar faktureringar åt oss kan vi samtidigt ha koll på inbetalningar och kravhantering. Vi kan också ta hand om dina egna räkningar.

Lönehantering

Lämna företagets hela löneadministration hos oss, eller bli av med det mest tidskrävande. Vi är vana vid allt inom lönehantering, såsom semesterhantering och kontakt med Försäkringskassan och Skatteverket.

Bokslut

Efter avslutat år är det dags för bokslut. Vi ser till att all redovisning stämmer och att alla händelser är bokförda på rätt sätt. Slutprodukten: din årsredovisning.

Deklaration

Vi kan det mesta om företagsdeklaration, näringsdeklaration och ägaredeklaration. Vi bistår också vid reavinstbeskattning och försäljning.